top of page

Öğretmenlerimiz Maker Belgelerini Aldı

"Maker Mentor" eğitimlerini başarıyla tamamlayan öğretmenler belgelerini aldı.
"Maker Mentor" eğitimlerini başarıyla tamamlayan öğretmenler belgelerini aldı.

Üretmeyi seven eğitimcileri 5-6 Mayıs tarihlerinde #maker #robotik #arduino #kendinyap #kodlama ve #tasarım eğitimine beklediğimizi söylemiştik.



Arduino, robotik, kodlama, tasarım, 3d yazıcı, teknoloji, kendin yap ve üretim konularında eğitim almak için başvuran öğretmenlerimizle eğitim gerçekleştirdik.


Maker kültürünün ne olduğu, gelecekte bizi bekleyenlerin ne olduğu, Endüstri 4.0, nesnelerin interneti konularından bahsedildi. Sonrasında arduino ile yapılan uygulamalı projelere başlandı. 15 proje uygulamalı bir şekilde yapıldı. Arduino ile üretim odaklı yapılan projelerin, eğitim-öğretimde uygulanması, stem bağlantısı ve müfredatı desteklemesi üzerine çalışıldı. Kendi projelerini nasıl yapacaklarını öğrenen eğitimcilerimize 3 boyutlu yazıcı eğitimi de verildi. Gayet istekli ve yenilikçi eğitimcilerimize "Maker Mentor" belgeleri verildi.



Projelerin tamamlanması ve kendi projelerini üretmelerinin ardından eğitim başarıyla tamamlandı. "Maker Mentor" belgelerini alan öğretmenlerimiz, öğrencileriyle buluşmaya hazır. Sonrasında yapılacak olan "Maker Kariyeri" ve "Kendi 3D Yazıcımı Yapıyorum" eğitimlerinde buluşmak üzere ayrıldık.



Dünya hızla gelişiyor ve değişiyor. Bir nesli yetiştiren öğretmenler ve ebeveynler olduğuna göre, "Maker Mentor" eğitimini çok önemsiyoruz.

Tüketen değil, üreten nesiller için maker!

Eğitimlerimizi 7'den 70'e Aile Kulübü'nde yapıyoruz. Yapılacak olan eğitimlerimizi takip etmek için formu doldurabilirsiniz.


"Maker Mentor" ve "Maker Çocuk" eğitimleri almak isteyenler lütfen formu doldurunuz. Eğitim planlandığı anda sizlere haber verilecektir.

1 commentaire


Hazel Myers
Hazel Myers
05 sept. 2021

Thankss great blog post

J'aime
bottom of page